20 Aralık 2016 Salı

Kilo aldırmayan yiyecekler- SARI FIRIN


Kilo aldırmayan yiyecekler nelerdir?

Kış aylarında herkesin ortak bir derdi var dır oda kilo peki formumuzu korumak ve kilo almamak için neler yapmalıyız neler yemeliyiz biraz bunlar hakkında konuşalım.



YUMURTA:Protein içeren yumurta uzun süre tokluk hissi verir.Yumurta özellikle diyet kahvaltılarının ve öğle yemeklerinin vazgeçilmezi olmaya devam etmektedir.

FASÜLYE:İçerisinde bulundurduğu diyet lifleri ile düşük kalorili bir besin oldugu için öğle ve akşam yemeklerın de tercih edilebilir.


ELMA:Düşük kalorili ve sindirimi kolaylastıran bir besin maddesidir.Ara öğünlerin vazgeçilmezi haline gelmiştir.Üzerine tarçın dökülerek tüketildiğinde kan şekerini dengeleyici bir besin olur.

HAVUÇ:Lifi zengin bir madde olan havuç sindirimi kolaylastırır.ara öğün olarak kullanılan havuç salata şeklindede kullanılabilir.

ZEYTİN YAĞI:Yağ yakımı yardımcı olan zeytin yağı kilo aldırmaması ile de sağlıklı besindir

YULAF:Yulaf lifli bir besindir.Uzun süre tokluk hissi verir.İçerisinde bulun Magnezyum ve Kalsiyum açısından zengin bir besin maddesidir.

GREYFURT:Yağ yakıcı bir besin olan greyfurt aynı zamanda düşük kalorili olmasıyla da özellikle diyetlerde çok tüketilen bir madde olmuştur.

Umarım yardımcı olabilmişimdir sağlıklı ve esen kalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder